​Ring til os på: 

24 82 69 24

Musemåtter

WestPrint producerer musemåtter med logoprint for en lang række danske virksomheder, og med brug af den nyeste teknologi kan vi tage både store og små ordrer på musemåtter.

Så om du skal have specialdesignet en enkelt musemåtte med mange farver, eller om du har brug for 1.000 musemåtter til både kontoret og kunderne, så kan vi udføre opgaven hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.

Muligheder med musemåtter

Musemåtterne fås i 1,5 til 5 mm tykkelse med gummibagside og forside af specialtekstil, som sikrer, at musen kører optimalt.

Derudover er der også mulighed for at vælge, hvilken form musemåtten skal have. Vi tilbyder firkantede musemåtter (i flere størrelser) samt runde musemåtter med en diameter på 19,7 cm – alt efter dine ønsker og behov.

Effektiv reklame med musemåtter

Der findes ikke mange steder, som får mere opmærksomhed end en musemåtte. 

Musen bruges mange steder flere hundrede gange om dagen, og derfor er firmalogoet på en musemåtte en ekstremt effektiv og synlig reklame til en meget billig pris.

Vi producerer naturligvis musemåtten i en høj kvalitet, så brugeren også får det indtryk, at jeres virksomhed står for kvalitet. 

Ønsker du selv at vurdere kvaliteten, er du velkommen til at rekvirere prøver på vores musemåtter.

​Firma

Westprint

CVR: 26480582

Adresse

​Kanalvej 10

6823 Ansager

Kontakt

​Tlf.: 24 82 69 24

E-mail: info@westprint.dk